YÜKSEK PERFORMANSLI MOTOR YAĞI

Belgin AR-GE Merkezinde en zor şartlara ve özel durumlara yönelik tasarlanan ve geliştirilen Lubex Otomotiv Yağları tamamen yerli sermaye ile üretilmektedir.

ARACINIZA EN UYGUN
MOTOR YAĞI İÇİN

SEKTÖREL
ÇÖZÜMLER

Lubex olarak, çeşitli sektörlerin özel ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunmaktayız. Her sektörün kendine özgü gereksinimlerine uygun hizmet ve ürünlerimiz ile işletmelerin performansını artırmayı hedefliyoruz.

card example
B2B ÇÖZÜMLERİMİZ
İNCELE
card example
YETKİLİ VE ÖZEL SERVİSLER
İNCELE
card example
FİLO - NAKLİYE
İNCELE
card example
İŞ - İNŞAAT - MADEN MAKİNALARI
İNCELE
card example
TARIM
İNCELE
card example
DENİZ YAĞLARI
İNCELE

NEDEN LUBEX?

Lubex olarak, kaliteli motor yağları üretiminde öncü bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz. İşte Lubex'i tercih etmeniz için bazı önemli sebepler:

Modern teknoloji ile donatılmış Belgin Madeni Yağlar üretim tesislerinde, tamamı yerli sermaye ve Belgin Madeni Yağlar’ın 65 yılı aşan tecrübesi ile üretilen Lubex Motor Yağları, dünyada 50’den fazla ülkede milyonlarca aracın motor ve aksamlarını korumakta, sürücülerine güvenli, keyifli bir sürüş vaat etmektedir.

Belgin Arge Merkezinde üretilen, modern sentetik teknolojiye sahip Lubex Motor Yağları, ürün çeşidi ve sahip olduğu araç üreticisi (OEM) onayları ile dünyada ve Türkiye’de araç parkının büyük kısmına çözüm sunmaktadır.

Özellikle motorundan daha fazlasını deneyimlemek isteyen sürücüler aynı zamanda Lubex ile daha uzun servis aralıkları ve yakıt tasarrufu da elde etmektedirler.

Lubex Motor Yağları, araçların tüm aksamlarına yönelik ileri teknoloji güvenilir çözümler sunmaktadır. Özellikle yeni nesil araçlarda, üstün kalite baz yağları ve katık teknolojisi ile motordan, diferansiyele, antifrizden, şanzımana kadar tüm aksamların en iyi dostudur.

Lubex markası, sahip olduğu tüm stratejisini; ileri teknolojisine, sahip olduğu bilgi birikimine ve kendisini müşterilerinin ve tedarikçilerinin iş ortağı olarak görmesine dayandırmaktadır. Sunduğumuz portföy, yarattığımız katma değer ve dinamik markamız ile ticarette her zaman “kazan-kazan” felsefesini benimseyerek müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle uzun soluklu ilişkiler hedeflemekteyiz.

Lubex, yerli üretimi, sahip olduğu Arge Merkezi sayesinde son teknolojiyi müşterilerine en uygun şartlarda sunarak, ödenen bedelin maksimum ürün performansı, kazanç ve tasarruf olarak geri dönmesini sağlar.

Belgin Madeni Yağlar, 1953 yılından günümüze kadar uzanan köklü geçmişi, uzman, deneyimli kadrosu ve engin bilgi birikimi ile ülkemizin lider madeni yağ üreticilerinin başında gelmektedir. Bugün, 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan Belgin, Türkiye’nin önde gelen madeni yağ ihracatçılarındandır. Tüm sektörlerin madeni yağ ihtiyacına cevap veren, Lubex markası ile otomotiv yağları, Greson markası ile de gres üretimi yapan Belgin, ELGI (Avrupa Gres Enstitüsü), UEIL (Avrupa Madeni Yağ Endüstrisi Birliği) ve ATIEL (Avrupa Madeni Yağ Endüstrisi Teknik Birliği) üyesidir.

Lubex, sahip olduğu 80’in üzerinde OEM (Orijinal Ekipman Üreticisi) onayı ve API sertifikalı yüksek teknolojili ürünleri ile dünyadaki ve Türkiye’deki araç parkının büyük kısmına çözüm sunmaktadır. Belgin AR-GE Merkezinde en zor şartlara ve özel durumlara yönelik tasarlanan ve geliştirilen Lubex Otomotiv Yağları tamamen yerli sermaye ile üretilmektedir. İhracat tecrübesi, sorun çözme becerisi, lojistik yeteneği ve müşteri ilişkileri yaklaşımıyla pazar paylarını dünyada ve Türkiye’de düzenli olarak artıran Lubex akıllı seçimin adresidir.

LUBEX

Tüm Lubex ürün ailesini PDF formatında indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

E-KATALOG
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!