70 YILLIK TECRÜBE, ÖNCÜ DURUŞ: BELGİN MADENİ YAĞLAR'IN GURUR VERİCİ YOLCULUĞU

card example

Belgin Madeni Yağlar olarak sektörde 70 yıldır var olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde, köklü geçmişimizi ve sektördeki öncü konumumuzu taçlandıran 70. yılımızı, çalışanlarımızın katılımıyla özel bir etkinlikle kutladık. Bu anlamlı etkinlikte, şirketimizin güçlü bir aile olduğunu bir kez daha hissettik.

Süregelen iş birliğimiz, Belgin Madeni Yağlar'ın büyümesine ve başarılı bir şekilde varlığını sürdürmesine büyük katkı sağlamıştır. Bizler de sektördeki öncü konumumuzu koruyarak, kaliteli ürün ve hizmet anlayışımızla güveninizi boşa çıkarmamak için çalışmaya devam ediyoruz.

Geleceğe daha güçlü ve umut dolu adımlarla ilerlerken, sizinle olan iş birliğimizin daha da güçlenerek devam edeceğine olan inancımızı paylaşmak istedik. Sizlere gösterdiğiniz güven ve desteğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz, birlikte daha nice başarılar ve yıllar geçirmeyi dileriz.

LUBEX
ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Lubex motor yağları ile üstün performans ve koruma! Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazemizi inceleyin ve aracınız için en uygun motor yağını bulun. Yüksek kaliteli formüllerimizle motorunuzun ömrünü uzatın.

TÜM LUBEX ÜRÜNLERİ
card example
LUBEX LONG LIFE ANTIFREEZE READY TO USE -56
İNCELE
card example
LUBEX PRIMUS MV 10W-40
İNCELE
card example
LUBEX WINCLEAN (OTO CAM SUYU)
İNCELE
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!