AUTOMECHANİKA İSTANBUL ÜCRETSİZ ZİYARETÇİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR!

card example

Dünyanın farklı ülkelerinden binlerce otomotiv endüstrisi profesyonelini bir araya getirecek Automechanika İstanbul'un ücretsiz ziyaretçi kayıtları devam ediyor.

Otomotiv satış sonrası endüstrisinin Türkiye ve çevre ülkeleri kapsayan bölgedeki en büyük ticaret platformu Automechanika İstanbul, 23 - 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Her yıl gerçekleşen bu fuarda 2023 yılında 41 ülkeden 1437 katılımcı firma, 10 ülke pavilyonu ve tüm dünyadan 58.024 profesyonel bir araya geldi. Hem siz değerli iş ortaklarımız ile bir araya gelerek süregelen iş birliğimizi pekiştirdiğimiz hem de yeni güçlü iş birliktelikleri ile ihracat ağımızı güçlendirme fırsatı yakaladığımız bu fuarda Lubex olarak 11.salon A155 numaralı stant alanında yerimizi alacağız.

LUBEX
ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Lubex motor yağları ile üstün performans ve koruma! Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazemizi inceleyin ve aracınız için en uygun motor yağını bulun. Yüksek kaliteli formüllerimizle motorunuzun ömrünü uzatın.

TÜM LUBEX ÜRÜNLERİ
card example
LUBEX PRIMUS EC 0W-30
İNCELE
card example
LUBEX PRIMUS MV 0W-30
İNCELE
card example
LUBEX ROBUS PRO 15W-40
İNCELE
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!