LUBEX'İN TÜRKİYE GENELİNDE YOLCULUĞU BAŞLIYOR!

card example

Lubex olarak, Türkiye genelinde Şubat ayı sonuna kadar sürecek heyecan verici bir yolculuğa çıkıyoruz! Bu süre zarfında ustalarımızı ziyaret edecek, sanayi sitelerinde ve tır parklarında özel etkinlikler düzenleyeceğiz.

Amacımız, birbirinden değerli ustalarımızla birebir temas kurarak, ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi vermek, deneyimlerini dinlemek ve çözümler sunmaktır. Lubex ailesi olarak, her zaman ustalarımızın yanında olmayı ve en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Bu yolculuk sırasında sanayi sitelerinde ve tır parklarında gerçekleştireceğimiz özel etkinlikler ile çeşitli sürprizlerle dolu keyifli anlar yaşayacağız. Tır parklarında düzenleyeceğimiz özel etkinliklerde ise, sürücülerimizle buluşarak çeşitli sürprizlerle dolu keyifli anlar yaşayacağız,  onların yolculuklarını daha konforlu ve güvenli hale getirecek önerilerde bulunacağız.

LUBEX
ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Lubex motor yağları ile üstün performans ve koruma! Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazemizi inceleyin ve aracınız için en uygun motor yağını bulun. Yüksek kaliteli formüllerimizle motorunuzun ömrünü uzatın.

TÜM LUBEX ÜRÜNLERİ
card example
LUBEX MITRAS ATF DX II
İNCELE
card example
LUBEX HYDROVIS SUPER 68
İNCELE
card example
LUBEX MITRAS AX LS 85W-90
İNCELE
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!