TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARINA ZONGULDAK’TA MADENİ YAĞ EĞİTİMİ VERİLDİ

card example

Uzun yıllardır tedarikçisi olduğumuz ve birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğumuz Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü çalışanlarına, 08 Mayıs 2024 tarihinde Zonguldak’ta madeni yağ eğitimi verilmiştir. Eğitime, kurumun beş farklı müessesesinden toplam 21 kişi katılım sağlamıştır.

Eğitim, Otomotiv ve Deniz Yağları Teknik Müdürümüz Güven Yücel tarafından verilmiştir. Yücel, motor yağları, otomotiv dişli yağları, gresler, hidrolikler ve şanzıman yağları başlıkları altında değerli sunumlarını paylaşmıştır. Ayrıca, kurum yetkililerinin soruları da yanıtlanarak eğitim tamamlanmıştır.

Bu tür eğitimlerle, iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin bilgi ve donanım seviyelerini artırmayı, böylece iş birliklerimizi daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Gelecekte de benzer eğitimlerle değerli iş ortaklarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.

LUBEX
ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Lubex motor yağları ile üstün performans ve koruma! Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazemizi inceleyin ve aracınız için en uygun motor yağını bulun. Yüksek kaliteli formüllerimizle motorunuzun ömrünü uzatın.

TÜM LUBEX ÜRÜNLERİ
card example
LUBEX HYDROVIS SUPER 68
İNCELE
card example
GRESON LIT EP 3
İNCELE
card example
LUBEX PRIMUS EC 15W-50
İNCELE
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!