TURQUALİTY İLE KÜRESEL PAZARDA GÜÇLENİYORUZ: BELGİN VE LUBEX MARKALARI YENİ BİR DÖNEME HAZIR!

card example

Sizlere heyecan verici bir haberle ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Belgin ve Lubex markalarımız, Türkiye'nin ihracat kapasitesini artırmak ve marka değerini yükseltmek amacıyla hayata geçirilen Turquality programı kapsamına alındı.

Bu özel program ile, Belgin ve Lubex markalarımızın küresel rekabetçilikleri daha da güçlenecek, uluslararası alanda daha etkin bir şekilde temsil edilecek ve marka bilinirliği artırılacaktır. Turquality programı, markalarımızın global pazarda sağlam adımlarla ilerlemelerine destek olacak, ihracat potansiyelimizi en üst düzeye çıkaracak ve marka itibarımızı güçlendirecektir.

Bu gelişme, markalarımızın kalitesine ve güvenilirliğine olan uluslararası düzeydeki güveni pekiştirmek adına büyük bir adımdır. Turquality programının markalarımıza katacağı değerle birlikte, daha büyük başarılara hep birlikte imza atmayı dört gözle bekliyoruz.

LUBEX
ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Lubex motor yağları ile üstün performans ve koruma! Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazemizi inceleyin ve aracınız için en uygun motor yağını bulun. Yüksek kaliteli formüllerimizle motorunuzun ömrünü uzatın.

TÜM LUBEX ÜRÜNLERİ
card example
GRESON LIT EP 3
İNCELE
card example
LUBEX PRIMUS C3-LA 5W-40
İNCELE
card example
LUBEX MITRAS AX SYN 75W-90
İNCELE
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!