YENİ ÜRÜNÜMÜZ: SENTETİK OTOMATİK TRANSMİSYON SIVISI LUBEX MİTRAS ATF HD III

card example

Lubex Mitras ATF HD III, çok çeşitli ticari ve binek araç otomatik şanzımanlarına uygun, en zorlu sürüş koşullarında bile daha uzun yağ değiştirme aralıklarına olanak tanıyan yüksek performanslı sentetik otomatik şanzıman sıvısıdır.

  • Yüksek Oksidasyon Kararlılığı: Zorlu sürüş koşullarında çamurlaşma oluşumunu önleyerek transmisyon verimliliğini sürekli kılar.
  • Mükemmel Düşük Sıcaklık Performansı: Düşük çalışma sıcaklıklarında bile mükemmel akışkanlık özelliği sorunsuz ilk çalışma ve vites geçişi sağlar.
  • Üstün Kesme Dayanımı: Uzun yağ değişim aralıklarında yağlama performansından ödün vermeden aşınmaya karşı koruma sağlayarak ekipman ömrünü uzatır.
  • Gelişmiş Sürtünme Özelliği: Yakıt ekonomisini ve vites değiştirme verimliliğini artırır.

Sertifikasyonlar ve Onaylar: Allison C-4, GM Dexron III-H, MAN 339 Type V2, MAN 339 Type Z2, DTFR 13C170 (MB 236.9), ZF TE-ML 03D, 04D, 14A, 14B, 14C, 16L, 17C, 20B, Voith H55.6336.XX (Onaylı/120.000 Km’ye kadar yağ değişim aralığı)

Ürün bilgi formunu incelemek için tıklayınız

LUBEX
ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Lubex motor yağları ile üstün performans ve koruma! Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazemizi inceleyin ve aracınız için en uygun motor yağını bulun. Yüksek kaliteli formüllerimizle motorunuzun ömrünü uzatın.

TÜM LUBEX ÜRÜNLERİ
card example
LUBEX HYDROVIS 32
İNCELE
card example
LUBEX MARINE CYL OIL 50/70
İNCELE
card example
LUBEX MITRAS MT 140
İNCELE
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!