YENİ ÜRÜNÜMÜZ: YENİ NESİL LUBEX MİTRAS MT EP SYN 75W DİŞLİ YAĞI

card example

Lubex Mitras MT EP Syn 75W, yüksek kaliteli sentetik baz yağlar ve ileri katık teknolojisiyle harmanlanmış, tam sentetik ve düşük viskoziteli dişli yağıdır. API GL-4 ve SAE 75W dişli yağına gereksinim duyulan manuel şanzımanlar ve transakslar için özel olarak geliştirilmiştir.

  • Yüksek oksidasyon ve termal kararlılığı, uzun servis aralıklarında aynı dayanıklılık performansını korur ve ekipmanın ömrünü uzatır.
  • Düşük viskoziteli tam sentetik formülasyonu, zorlu sürüş koşullarında bile aşınma önleme performansından ödün vermeden yakıt ekonomisi sağlar.
  • Mükemmel akışkanlık özelliği, soğuk iklim koşullarındaki ilk çalıştırma sırasında üstün yağlama ve yumuşak vites geçişi sunar.
  • Üstün sürtünme karakteristiği vites geçiş konforunu artırır ve senkromeç ömrünü uzatır.

Kullanım yeri; API GL-4 ve SAE 75W dişli yağının tavsiye edildiği Abarth, Alfa Romeo, Audi, Baic, BMW, BYD, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, Dodge, Dongfeng Xiaokang, DS, Fiat, Ford, GAC, Haima, Hyundai, Infiniti, Jeep, Land Rover, Mazda, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, UAZ, Vauxhall, Volkswagen ve Volvo marka birçok binek ve hafif ticari aracın manuel şanzımanları ve transaksları.

Ürün bilgi formunu incelemek için tıklayınız

LUBEX
ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Lubex motor yağları ile üstün performans ve koruma! Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün yelpazemizi inceleyin ve aracınız için en uygun motor yağını bulun. Yüksek kaliteli formüllerimizle motorunuzun ömrünü uzatın.

TÜM LUBEX ÜRÜNLERİ
card example
LUBEX MITRAS CVT
İNCELE
card example
LUBEX PRIMUS EC 15W-40
İNCELE
card example
LUBEX PRIMUS FA-LA 0W-20
İNCELE
BİZİ SOSYAL MEDYA’DA TAKİP EDİN!